Connect with us

Actualitate

Într-o țară din UE rata de infectate cu COVID este CEA MAI MARE de la începerea pandemiei.Nu mai vor stare de urgență

Published

on

covid europa

Doctori sa atraga atentia ca vor trebui sa amane operatiile programate pentru saptamanile ce urmeaza

Rata de infectate cu COVID in Germania este cea mai mare de la inceperea pandemiei, arată Reuters intr-un articol din data de 8 noiembrie 2021.

Datele sunt confirmate si de site-ul Our World in Data.

infectare germania

Aceasta crestere a numarului de infectări ii face pe „doctori să atragă atentia că vor trebui să amane operatiile programate pentru saptamanile ce urmează”, se spune in articol.

Cele trei partide din Germania care negociaza formarea unui nou guvern au agreat să nu extinta starea de urgenta.Acestea propun, însă, impunerea prin lege a obligativitatii purtarii mastii si a distantarii sociale, scrie pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

In contextul creșterii numarului de infectări din Germania, premierul din Bavaria a cerut ca testarea să fie din nou gratuită.”Germania a abolit gratuitatea testării pentru a stimula populatia să se vaccineze”, arată articolul.

Problema de fond ramane: de ce tările cu rata cea mai mare de vaccinare au si rata cea mai mare de infectare?

Distracție FĂRĂ certificat verde,FĂRĂ mască și fără restricții. Unde?

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia