Connect with us

Actualitate

Iohannis, acuzații grave împotriva PSD: Ce va promis liderul de la Budapesta în schimbul acestei înșelegeri?Ținutului Secuiesc

Published

on

tinut secuiesc acuzatii klaus iohannis

„Este incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României, PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților, o lele prin care dă o autonomie largă Ținutului Secuiesc”

„Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD…, în timp ce noi, ne luptăm cu pandemia coronavirus…, PSD-ul se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor.

Oare ce va promis liderul de la Budapesta, Victor Orban, în schimbul acestei înșelegeri?”

O fi adevărat ceea ce acuză domnul președinte Iohannis, mai ales că dânsului îi stă în obicei să facă asta?

Și totuși, există vreun partid, în afară de UDMR, care ar vrea să rupă România?

S-ar putea ca totul să facă parte dintr-o mașinărie foarte bine pusă la punct de anumite minți luminate, pentru a schimba rațiunea și votul românului.

Vezi şi Din 15 mai, conviețuirea cu virusul

Iată ce declară liderul PSD Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook:

Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică total funcția prezidențială!

”Îi amintesc președintelui Iohannis că nu a avut nicio reacție când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!

Vezi Noi reguli pentru persoanele de peste 65 de ani

Președintele Iohannis știa că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Știa că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Așa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieșire anti-românească și anti-democratică.

Cred că președintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantațiile din Germania. Oameni pe care președintele Iohannis și Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că președintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate.

Românii așteaptă de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia soluții concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Și, în mod special, dată fiind situația în care ne aflăm, președintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor, de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copiii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!”

Victor Ponta: Ne-am săturat de scandalul Iohannis – PSD!

“Ne-am saturat de scandalul si bataia intre Presedintele Iohannis si PSD / Romania are nevoie de solutii concrete de repornire a economiei si vietii sociale – scandalul si temele false nu ne ajuta!

ProRomania NU voteaza si nu va vota NICIODATA pentru autonomia pe criterii etnice!

Asteptam de la Presedintele Iohannis sa iasa public si sa ia apararea Ambasadorului Romaniei la Budapesta – cand a fost atacat de oficiali maghiari / insa nu a facut acest lucru!

Acum Dl Iohannis ia partea Guvernului intr-o chestiune care nu produce efecte si in care Guvernul PNL Orban ( care nu a dat aviz timp de 60 de zile ) si conducerea PSD a Camerei Deputatilor sunt la fel de vinovati pentru faptul ca Proiectul depus de UDMR nu a venit la dezbatere si votul deputatilor /

ProRomania voteaza impotriva automomiei pe criterii etnice / dar asteptam de la Presedintele Romaniei solutii pentru #RepornireaRomaniei! Ne-am saturat de scandalul Iohannis- PSD! Vrem masuri concrete!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

UPDATE

Miercuri, Senatul a respins cu majoritate de voturi legea privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptată anterior tacit de Camera Deputaților.

Cei care au votat pentru acest proiect au fost senatorii UDMR, ceilalți senatori au anunţat în cursul dezbaterilor că votează pentru respingerea proiectului.

Senatorii au votat telefonic în favoarea raportului de respingere întocmit de Comisia de administraţie – 126 de voturi “pentru” şi 9 împotrivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia