Connect with us

Actualitate

Klaus Iohannis a căștigat alegerile cu 67%. Viorica Dăncilă a obținut 33%

Published

on

klaus-iohannis-presedinte

Potrivit Exit Poll ora 21:00, cu primele rezultate din turul 2, Klaus Iohannis a obținut 67% din totalul voturilor exprimate în țară, în timp ce 33% și-au exprimat votul în favoarea candidatului Viorica Dăncilă.

Datele din străinătăte arată că Iohannis conduce detașat în votul din afară țării, acolo unde s-au închis urnele. Revenim cu noi informatii.

Actualul președinte al țării, Klaus Iohannis, este susținut de PNL iar Viorica Dăncilă, fost premier și candidat al PSD, s-au confruntat în cel de-al doilea tur de scrutin. Diferența de voturi dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă s-a schimbat categoric dupa jumatatea zilei.

Românii au putut să aleagă unul din cei 14 candidați validați in primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, intre : Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Mircea Diaconu, Theodor Paleologu, Kelemen Hunor, Ramona Ioana Bruynssels, Cătălin Ivan, Alexandru Cumpănașu, Viorel Cataramă, Bogdan Stanoevici, John Ion Banu, Ninel Peia și Sebastian-Constantin Popescu.

Suplimentar față de estimările bazate pe datele culese de la secțiile de vot din România, predicțiile transmise se vor schimba putin procentele in functie de redistribuirea voturilor din diaspora.

Prezenta la vot: 49,87%.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia