Connect with us

Actualitate

La Bistra… Paștele, aplicat pe normele în vigoare

Published

on

Consilierii bisericii din comună vor distribui Paştele la enoriaşi.

Credincioşii nu pot participa la Sfînta liturghie ce va avea loc în Biserică datorită pandemiei ce s-a abătut asupra ţării noastre, de aceea slujba se va oficia după cum a stabilit Sfantul Sinod şi după toate normele guvernamentale ce sunt în vigoare.

Vezi şi Patru pacienți infectați cu noul coronavirus s-au vindecat la Spitalul Municipal Blaj și au fost externați astăzi

Sfintele Paşti vor fi împărţite enoriaşilor de către consilierii bisericii din comuna Bistra, Paştele fiind puse într-o pungă sterilă, separat faţă de vin iar enoriaşii îşi vor prepara singuri acasă Sfintele Paşti.

preot Bistra

Duminica Mare va fi atipică, slujba fiind săvârşită de către preot şi cei ce slujesc în biserică.

În noaptea de Înviere, credincioşii vor ieşi afară din casele lor, vor ţine o lumânare în mână şi se vor ruga împreună cu noi, cei aflaţi în biserică şi vom cânta la doisprezece noaptea ‘Hristos a înviat din morţi, cu moartea pe moarte căclcând’ , în nădejdea că Dumnezeu ne va scăpa de această boală.

cruce Bistra

Lumea va sta acasă, vom emite slujba online şi vom monta difuzoare la înălţime pentru cei ce vor să audă slujba de înviere din biserică.

Ne rugăm pentru sănătatea tuturor românilor, pentru bunăstarea lor şi pacea să locuiască în casele şi în inimile lor.

Paşte fericit!

comuna Bistra
comuna Bistra

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia