Connect with us

Actualitate

La data de 12 august 2021, 217 abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 53.305 lei

Published

on

politia alba

ACȚIUNILE POLIȚIȘTILOR DIN ALBA, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR, AU CONTINUAT

Acțiunile organizate în sistem integrat au continuat și în cursul zilei de ieri. Polițiștii au aplicat 217 sancțiuni, majoritatea la regimul rutier.

Vaccinați politicienii cu 3-4 doze și lăsați medicii în pace! Opinie

La data de 12 august 2021, în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, poliţiştii de ordine publică, rutieră și transporturi au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Au fost constatate 217 abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 53.305 lei, din care din care 188 la OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și 29 la alte acte normative.

Concurs Aiud: muncitor calificat I din cadrul Direcției Arhitect – Șef, Compartiment Urbanism, cu normă întreagă

Dintre sancțiunile la regimul rutier, 89 au fost aplicate petru depășirea limitei legale de viteză și 99 pentru alte abateri.

amenzi alba iulia

Au fost reținute 3 permise de conducere, din care două pentru viteză și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acțiunile au avut, în principal, scop preventiv și au vizat verificarea modului de respectare a normelor rutiere, cele privind transportul de persoane și marfă precum și cele privind siguranța în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia