Connect with us

Actualitate

Loteria bonurilor fiscale

Published

on

Duminică, 21 august 2016, va fi organizată prima etapă, când vor fi extrase bilele care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare. Extragerea de duminică va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române și va fi difuzată de TVR1, în jurul orei 19.50. Va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31, apoi vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele loteriei bonurilor fiscale vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia