Connect with us

Actualitate

”Lumină” din Franța: USR și Barna vor vaccinare obligatorie în România

Published

on

dan barna usr

Liderul Dan Barna spune că dacă i-ar sta în putere, ar impune în România o campanie de vaccinare obligatorie împotriva SARS COV 2

Franţa intenţionează să introducă obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 pentru lucrătorii din domeniul sanitar.

Peste 19.000 de oameni au protestat miercuri în toată Franța față de hotărârea președintelui Emmanuel Macron de a introduce vaccinarea obligatorie anti-COVID a angajaților din sistemul sanitar, precum și restricţii împotriva celor care nu au un certificat verde care să ateste imunizarea sau un test negativ, relatează Afp, citată de Agerpres.

Vă reamintim că legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat cu unanimitate de voturi acum 2 ani, dar a rămas blocată. Dacă legea va trece și de Camera Deputaților, se pare că nu va mai exista cale de întoarcere, avocatul poporului AZI fiind de partea cui trebuie.

Marea reformă USR. Nimic nu s-a schimbat la Casa de Asigurări de Sănătate Alba

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat că vaccinarea este un drept (?) la viaţă al copiilor (pentru cei ce au copii – Barna nu are!) şi că susţine principiul vaccinării obligatorii.

USR vrea vaccinare obligatorie! Liderul Dan Barna spune că dacă i-ar sta în putere, ar impune în România o campanie de vaccinare obligatorie împotriva SARS COV 2.

Barna se pronunţă pentru măsuri mult mai dure împotriva celor care nu se vaccinează, aşa cum se întâmplă deja în Franţa şi în Grecia.

Barna: În ceea ce priveşte vaccinarea, orice măsură, oricât de fermă este, o susţin cu toată convingerea.

în sensul de acces limitat la evenimente, nici măcar pe partea cu teste, ci doar persoane vaccinate, tocmai pentru a încuraja vaccinarea. Da, vorbim de perspectiva unui val patru, care vedem că în multe ţări din lume este deja activ, vorbim de o tulpină care răspunde la vaccin, şi asta e foarte bine, dar pentru asta trebuie să fii vaccinat”, a adăugat Dan Barna la B1TV.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia