Connect with us

Actualitate

Manuale noi pentru elevii de clasa a IV a

Published

on

Elevii de clasa a IV a vor începe școala cu manuale noi pentru șapte discipline, iar alte două vor ajunge pe mesele celor mici în lunile septembrie sau octombrie, cel târziu

„Suntem la momentul la care putem spune că pentru șapte discipline, deci pentru șapte loturi licitate vor exista manuale școlare în 12 septembrie pe băncile copiilor de clasa a IV-a. Vorbim de Limba modernă franceză, Limba modernă germană, Limba și literatura română pentru secțiile cu predare în limba maghiară, Educație civică, Muzică și mișcare, Arte vizuale și abilități practice, respectiv Religie”, a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei. (Sursa: agerpres.ro)

Manualele pentru disciplinele Matematică și Limba modernă engleză sunt celecare au fost contestate. Instanța a rezolvat contestațiile iar manualele ar putea ajunge pe băncile elevilor de clasa a IV-a în septembrie-octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia