Connect with us

Actualitate

Mașină nouă pentru S.V.S.U Teiuș

Published

on

Zestrea Consiliului Local si a Primariei Teius a crescut cu un mijloc auto modern si sigur, un microbuz destinat transportului echipamentului de interventii pentru situatii deosebite, care din data de 17 octombrie 2016 intra in dotarea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Teius, a Primariei Teius, a explicat primarul orasului Teius, dr. Ing. Mirel Vasile Hălălai

Roadele bunei colaborari intre Asociatia Arnemuiden Helpt Teius, prin doi membri seriosi, Hann Moerland si Cor de Ridder, care si-au asumat si rolul de a asigura transferul in Romania a microbuzului Ford, s-au vazut si in noua masina de pompieri a orasului, primita in luna mai a acestui an alaturi de alte echipamente specifice unitatilor de lupta impotriva dezastrelor. Nu este prima fapta buna, iar oamenii din Teiuș se mandresc cu astfel de prieteni, care prin toate actiunile lor au alinat suferinte, au facut viata mai usoara celor ce se aflau in situatii deosebite, au dus devotamentul lor prin munca si renuntare pana la extrem. Pentru toate acestea reprezentanții orașului Teiuș le mulțumesc prietenilor olandezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia