Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Măsuri de refacere a faţadei degradate a clădirii Curţii de Apel Alba Iulia, luate în urma unui mic incident

Published

on

curtea-de-apel-alba

Joi, 01.02.2018, puţin după ora 16, de la arcada faţadei principale a clădirii situate în str. I.C. Brătianu nr.1, în care îşi are sediul Curtea de Apel Alba Iulia, s-au desprins câteva bucăţi de tencuială

Bucatile de tencuiala au fost de dimensiuni mici, care au căzut pe trotuarul din apropierea intrării principale în clădire.

Conducerea Curţii de Apel Alba Iulia, informată la momentul incidentului, a dispus imediat măsurile necesare pentru împrejmuirea zonei respective, unde s-a constatat existenţa în continuare a unui risc de cădere a tencuielii, pentru siguranţa persoanele aflate în trecere în acea zonă.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, Curtea de Apel Alba Iulia a realizat un plan de intervenţie, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să fie refăcute finisajele în zona afectată.

curtea de apel alba iulia

Având în vedere că imobilul este inclus în lista monumentelor istorice a fost formulată o adresă în acest sens către Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Alba în vederea realizării cât mai urgente a demersurilor necesare pentru realizarea reparaţiilor.

Ne informează biroul de informare si relaţii publice de la CURTEA DE APEL ALBA IULIA.

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA CURTEA DE APEL

 

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate