Connect with us

Actualitate

Măsuri după găsirea șoarecilor într-un spital din Aiud

Published

on

Marți 20 septembrie au fost descoperite la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud o serie de probleme, iar unul dintre pacienți a semnalat prin materiale video că igiena este o problemă pentru clădirea unde își desfășoară activitatea spitalul. Miercuri, Dacian Ursu, pacientul a postat un nou filmuleț pe o rețea de socializare, cu locurile în care presa nu a avut acces

Ministerul Sănătății a publicat un comunicat de presă prin care spune că în urma anchetei DSP Alba secția spitaului unde au fost identificate probleme a fost închisă temporar, iar pacienții au fost mutați. De asemenea, s-a aplicat o amendă de 5.000 de lei.

Decizia inspectorilor sanitari, în urma verificărilor, este închiderea temporară a secției a II-a și mutarea pacienților pe alt palier disponibil în vederea efectuării deratizării și dezinsecției (…). Spitalul are o curte de 2.700 de metri pătrați și este posibil ca un șoarece să intre pe ușa de la terasă care dă direct în salon. Alte deficiențe în ceea ce privește proceduri legate de condițiile igienico-sanitare nu au fost constatate de inspectorii sanitari”, a informat Ministerul Sănătății. (Sursa: agerpres.ro)

Conducerea spitalului nu a negat existența rozătoarelor în salon și spune că se va efectua o deratizare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia