Connect with us

Actualitate

Mazilirea PSD-ului din Aiud

Published

on

ioan darzu psd

De ce organizaţia municipală PSD Aiud a fost distrusă.

Luni, 09 martie 2020, organizatia municipala a PSD Aiud a fost distrusă.
La şedinta de comitet executiv, argaţii de serviciu ai preşedintelui PSD Alba deputatul Ioan Darzu, in persoana numitilor Murg Cornel, Crişan Laurenţiu si Daramuş Marcela, cu mandate exprese de la deputatul Darzu, au impus membrilor PSD Aiud, desfiintarea biroului municipal PSD, alegerea altuia nou, interimar, numirea tot ca presedinte interimar a d-nei Gheorghita Delia si investirea ei ca si candidat la alegerile locale.
Aceasta distrugerea a organizatiei a fost explicata de acesti argati, prin aceea ca presedintele organizatiei Aiud, are un procent de notorietate si intentie de vot, sub aceea a d-nei Gheorghita, conform unui ”sondaj”, efectuat din pixul deputatului Darzu, in biroul sau.
Despre noul candidat si noua candidatura, intr-un material viitor.
De aceasta data ma voi referi la actul de TRADARE a intereselor organizatiei PSD Aiud, de catre deputatul Darzu.

Vezi şi Dîrzu pierde ‘fără număr’ membrii din PSD. Lista cu membrii pierduţi

In 2012 deputatul Darzu a TRADAT interesele acestei organizatii prin aceea ca solicitarea delegatiei PSD Aiud de a desemna ca si candidat al aliantei USL de la acea vreme, un membru PSD, nu a fost acceptata de el, motivandu-se ca asa s-a decis la judet.
In 2016 deputatul Darzu a TRADAT, din nou, interesele organizatiei PSD Aiud, prin aceea ca a desfiintat aceasta organizatie, desi obtinuse cel mai bun rezultat din istoria ei – 6 consilieri locali – iar la alegerile parlamentare din acel an, a surclasat PNL-ul in Aiud. Iar alte organizatii de municipiu, cu un scor inferior, n-au patit nimic. Chestie de gust !!!!

ioan darzu psd
Ioan Dîrzu – PSD Alba

In 2020 deputatul Darzu TRADEAZA pentru a treia oara interesele organizatiei Aiud, distruge din nou organizatia PSD Aiud, o organizatie noua, cu oameni inimosi si dedicati, construita cu mult efort si multe piedici. Si care la alegerile de anul trecut a obtinut rezultate net superioare tuturor celorlalte organizatii municipale.
Daca aceasta distrugere ar fi venit ca urmare a unor rezultate dezastruoase la unele alegeri, ar fi fost de inteles.
Dar sa desfiintezi o organizatie motivand un sondaj nereal, facut din pix, doar pentru a-ti oferi motivul de a o face, creeaza in randul simplilor membri de partid si nu numai, o mare lehamite si scarba. Iar daca mentionezi acel ”sondaj”, pai atunci trebuia nominalizat dl. Liviu Rusu, care se afla peste d-na Gheorghita Delia ca procente. Asta, daca vrem sa respectam ”sondajul”.

Vezi şi De ce PSD Alba nu-şi scoate la atac vârfurile?
Poate ar fi timpul ca cei din conducerea centrala a PSD sa se intrebe si sa intrebe pe deputatul Darzu, cum de in lungul sau mandat, organizatia judeteana Alba a PSD nu numai ca nu are nici un primar de municipiu, dar a si pierdut unul, respectiv municipiul Sebes.
Cum se poate ca oamenii de valoare din PSD Alba, sa fie continuu inlaturati si sa fie dati afara, doar pentru ca nu iti impartasesc ideile sau nu sunt de accord cu tine si ma refer aici la primarul Ciugudului.

Vezi şi Cel mai bun primar din Romania exclus din PSD “noaptea, ca hotii”
Unele persoane vor fi tentate sa sustină ca acest material e un act de razbunare.
Nu, nu e un act de razbunare, am vrut doar să trag un semnal de alarmă asupra faptului că dacă se va continuă sa eliminam oamenii inimosi si dornici care se implică cu adevarat in PSD, acest partid va disparea.
Iar daca TRADAREA e arma de lupta in interiorul acestei organizatii, nici nu e de mirare, de ce acest partid nu reuseste sa atraga oameni noi. Sau sa performeze.
Cum sa te reformezi cu TRADATORI???

Dorin Munteanu – fost membru PSD Aiud.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia