Connect with us

Actualitate

MIHAI VITEAZUL, 100 DE ANI

Published

on

Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, la centenar

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a împlinit 100 de ani de la înfiinţare și 44 de existență în Alba Iulia. Cu acest prilej, în fața sediului unității s-a desfășurat un ceremonial militar, în timp ce cerul a fost survolat de elicoptere Puma Socat și avioane MIG.

Pe esplanada din fața colegiului, în fața Președintelui României, a fost intonat Imnul Naţional, a fost prezentat raportul reprezentantului eşalonului superior și au fost premiați elevii merituoși ai colegiului.

Pe faţada colegiului a fost dezvelită o placă aniversară. Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia deţine titlului de „Şcoală europeană” în anii 2006, 2012, 2015 şi 2018. În cei 100 de ani de existență, Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a pregătit aproximativ 7.000 de absolvenţi și este recunoscut ca una dintre cele mai performante instituții de învățământ liceal din județul Alba.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia