Connect with us

Actualitate

Ministru Daea a venit sa vada oaia

Published

on

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a fost prezent joi la Alba Iulia, pentru a fi alături de Campania naţională de informare şi promovare „Alege oaia!”

Caravana are ca scop încurajarea consumului de carne şi produse din carne de oaie. Consumatorii vor putea degusta tocăniţă de oaie, pastramă, cârnaţi, sloi, brânzeturi, iar cei interesaţi vor putea să îşi procure carne şi produse din carne de oaie din cadrul celor zece standuri special amenajate. De asemenea, vor fi şi două standuri cu vin şi zece standuri cu produse tradiţionale, unde vizitatorii vor putea gusta din bunătăţile pregătite de organizatori.
Obiectivul final al acestei campanii este păstrarea tradiţiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creşterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine şi înfiinţarea la nivel naţional a unei Pieţe de Gross, iar la nivel judeţean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii şi a produselor din carne de oaie.
În Alba, ministrul Agriculturii a vizitat o fermă de ovine .

Ministrul a vizitat ferma de oi a domnului Gligor din Galda.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi-a cumpărat, la Alba Iulia, mai multe produse tradiționale. El a fost primit cu entuziasm de producători care l-au si colindat.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la Loman, în mijlocul crescatorilor de ovine din Muntii Sebesului

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia