Connect with us

Creştinism

MIRACOLUL CREȘTIN. Apocalipsa – IX

Published

on

A II-a moarte este chinul veșnic

Pastorul Marius Hațegan explică și ultimele capitole din Cartea Apocalipsa. Botezul în apă este lucrarea foarte importantă pentru nașterea din nou, pentru a avea scris numele în Cartea Vieții. Va veni o zi de judecată, când Dumnezeu va deschide niște cărți, una dintre ele va fi Cartea Vieții, Cartea Mielului. Toți ce care nu vor fi găsiți acolo vor fi aruncați în foc, în iazul de foc, moartea a II-a, chinul veșnic.

Nu vă jucați cu Eternitatea ci vă împăcați cu Dumnezeu. Dumnezeu poruncește oamenilor de pretutindeni să se pocăiască, fără pocăință nu este iertare. Scriptura nu minte și nu spune lucruri neadevărate, dar ne lasă pe noi să-i înțelegem tainele. ”Hristos a murit pentru sufletele noastre, pentru cei ce avem viață din Dumnezeu. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui și avem un preț deosebit în ochii Lui. Noi suntem Mireasa lui Hristos, suntem din Duhul Sfânt”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia