Connect with us

Actualitate

MITA DĂUNEAZĂ GRAV… LIBERTĂȚII!

Published

on

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba au prins în flagrant un cetatean imediat după ce i-a dat agentului de poliţie suma de 100 euro, pentru a-i elibera o dovadă înlocuitoare a permisului, cu drept de conducere.

 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a încheiat acordul de recunoaștere a vinovăției cu inculpatul, propunând condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an și 8 luni închisoare cu suspendarea, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În fapt, la data de 06.09.2017, la S.J.A. Alba a fost înregistrat denunțul unui agent de poliţie din cadrul unui Post de Poliție – I.P.J. Alba care a sesizat faptul că, în timpul audierii lui A.L. în calitate de inculpat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, acesta i-a oferit în mod repetat sume de bani pentru a îndeplini un act contrar atribuțiilor sale de serviciu, respectiv să-i elibereze o dovadă înlocuitoare a permisului, cu drept de conducere, deși legislația prevede că pentru săvârșirea celor două infracțiuni dovada înlocuitoare a permisului se eliberează fără drept de circulație.

Totodată, prin acord s-a stabilit ca persoana condamnată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile.

Inculpatul a fost cercetat sub control judiciar, având interdicția de a părăsi țara.

Dorinel Bumb: Luare de mită

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia