Connect with us

Administraţie

Miting de solidaritate cu familiile evacuate din blocul G2 – Turturica

Published

on

In fața Primăriei Alba Iulia a avut loc vineri, începând cu ora 13.00, un miting de solidaritate cu familiile evacuate în urmă cu zece zile din blocul G2 – Turturica

La „Mitingul solidarității” au participat și reprezentanți ai Guvernului și ai organizațiilor care îi

reprezintă pe romi, evenimentul fiind organizat de „Alianța Romilor” (AUR)

Reprezentanții de la nivel central, respectiv Rozalia Dana Varga, consilier de stat al premierului, deputatul Daniel Vasile şi Ilie Dincă, din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, împreună cu consilierul local Niculiță Bumbu, s-au întâlnit, de la ora 13.00, cu reprezentanții administrației locale.

Cât îi Hava in picioare, Turturica nu mai zboară!

Rezultatul protestului s-s concretizat printr-o promisiune ce consta intr-un ajutor de urgență cu o sumă cuprinsă între 400 și 600 de lei.

”TURTURICA”- N NOAPTE!

Totodată aceștia i-a asigurat pe cei evacuați că nu li se va tăia ajutorul social, iar copiii acestora nu vor fi instituționalizați.

„Cei 59 de copii care merg la școală vor avea de acum încolo asistență din partea Primăriei, să meargă în continuare la școală. Se va acorda sprijin, masă într-un centru”, a spus deputatul Daniel Vasile.

Turturica din Alba Iulia, a doua zi de evacuare

Locatarii din blocul G2 (Turturica) evacuați forțat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia