Connect with us

Actualitate

Municipiul Aiud – Anunț încălzire

Published

on

aiud

Distribuiri de cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud anunţă faptul că, începând cu data de 08 octombrie 2020, se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, lemne sau gaze naturale pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în situația în care venitul net lunar pe membru de familie este de 750 lei.

Situație de urgență simulată pe platforma industrială Kronospan Sebeș – Kronochem

În cererea şi declaraţia pe propria răspundere, solicitantul ajutorului are obligaţia de a menţiona bunurile aflate în proprietate, închiriere, concesiune, comodat sau altă formă de deţinere, cuprinse în lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se vor prelua şi depune la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, str. Unirii, nr. 8A, jud. Alba.

Top 5 primari învingători ai județul Alba

Lista cu actele necesare și lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Aiud www.aiud.ro.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, telefon 0258 862 313 sau 0372 717 596.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia