Connect with us

Actualitate

Neputințele sistemului medical

Published

on

Invitaţi: Mihail David-PLUS, Emanuel Ungureanu-USR și Daniel Zdrânc-PSD

”Seria de limitări impuse gradual, începând cu luna martie, a făcut ca numărul de îmbolnăviri să fie mult mai scăzut decât în vestul Europei. În schimb, pe partea medicală, putem spune cu toată siguranţa că nu am fost pregătiţi”, spune Mihail David, preşedinte PLUS Alba.

Mihail David PLUS
Mihail David – PLUS

PROTEST în Sebeș, la FABRICILE DE LEMNE AUSTRIECE. Tăierile abuzive din timpul stării de urgență

”În plină stare de urgenţă, Guvernul României a schimbat într-o zi toţi directorii de la Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate, un lucru care mi se pare ca fiind nelalocul lui, să faci asemenea schimbări”, a spus Daniel Zdrânc, vicepreşedinte PSD Alba.

Cum a ajuns Spitalul Municipal Sebeș un focar de COVID-19

”Noi suntem plătiţi de voi ca să vă slujim, nu să vă slugărim. Este o mare diferenţă de mentalitate ce am văzut în Parlament, în PNL cât şi în PSD. Am văzut PSD-işti ‘OK’, am văzut PNL-işti ‘OK’, am văzut primari de la PNL şi PSD ‘OK’, nu suntem talibani.

Colaborăm cu toată lumea de bună credinţă, votăm în Parlament şi alte propuneri venite şi de la alte prtide politice dar suntem foarte intrasigenţi cu ceea ce prveşte accesul într-o slujbă de comunitate”, a spus Emanuel Ungureanu – deputat USR Cluj.

Calendar de organizare și desfășurare a examenului național de Bacalaureat

Emanuel Ungureanu USR
Emanuel Ungureanu – USR

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia