Connect with us

Actualitate

Nereguli de Alba – urbanism haotic în Alba Iulia

Published

on

Nereguli de Alba – urbanism haotic în Alba Iulia

real-risc-radu-roncea

daniel-zdranc

Problema parcărilor, a ridicărilor de maşini. Urbanism haotic? Blocuri între case. ‘Municipiul Alba Iulia este al lui Mircea Hava sau al nostru?’ Cum se face un PUZ într-un oraş? Dezbateri publice fără cetăţeni.

andrei-barbu-alba-iulia

De ce se plăteşte aproape 200 euro pentru recuperarea maşinii ridicate când în alte oraşe această taxă nu se mai percepe?

Problema gazului metan în cartierul Dealul Furcilor.

Avem o Cetate foarte frumoasă dar din păcate sau din fericire nu stăm în Cetatea Alba Carolina iar problemele noastre rămân în curtea noastră.

”Municipiul Alba Iulia se reduce la Cetatea Alba Carolina şi nimic altceva. Nu avem cu ce altceva să ne lăudăm.”

Prin ce se identifică urbanistic acest oraş?

Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia are buget de 1 milion de euro, deci bani sunt. Din păcate ştrandul municipiului este în paragină si lipsa locurilor de parcare persistă.

De ce sunt dezbaterile publice programate la ora 11 dimineaţa în Consiliul Local?

Cartierul Miceşti aer o problema cu conducta de canalizare pentru ca nu îl pot utiliza în mod normal, fiind nevoie de supape de sens şi pompe.

Tot în Miceşti există aceeaşi problemă a ţevii de gaz, a construcţiilor ‘legale’ pe sau lângă această conductă de medie presiune.

Realizator: Radu Roncea
Real Risc
Televiziunea judeţului Alba
www.facebook.com/albacarolinatv
www.instagram.com/albacarolinatv

O emisiune AlbaCarolinaTV 2018
Toate drepturile rezervate.

Vezi şi:

Construcții alandala pe raza municipiului Alba Iulia

Referendum la Sebeş & Şefi de promoţie, la Real Risc

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. adolf

  iunie 4, 2018 at 7:51 am

  Daca tot vorbiti de vapoare, nu numai in Dealul Furcilor se fac asa ceva ci si in MIcesti, Centru si in spate la Ampoi 3.
  Inteleg ca in cartierele noi asa e prevazut in urbanism dar in cartierele cu case pe un singur nivel sau doua, ce lsati sa se construiasca ditamai Titanice in saptele casei mele?
  O claca de pdl-isti, nu ca psd-istii ar fi mai buni dar in primarie e aceeasi claca de dupa revolutie, ii triaza doar moartea.

  • Kilo

   iunie 6, 2018 at 7:55 pm

   Nui triaza nimeni ca vin altii tot asa ca ei. Pdl=pnl=psd

 2. sorina

  iunie 5, 2018 at 8:17 pm

  poate o sa ploua cu case la propriu, Doamne-fereste! bomba sub casa…cum dorm oamenii aia???

 3. Nelu

  iunie 26, 2018 at 5:37 am

  Bravo lui Zdranc ca nu s-a dat cu gasca psdista a lui Dirzu sau a senatorului Breaz!
  Mi-e scarba de clasa politica din Alba. Toti o apa si un pamant.

 4. Psd=pdl Alba

  iulie 10, 2018 at 11:31 am

  As spune ca psd-ul e de vina dar la noi psd ul are culoare portocalie

Lasă un răspuns

Actualitate

Aiud:Acordare facilități fiscale

Published

on

Acordare-facilitati-fiscale

În vederea sprijinirii contribuabililor aflați în dificultate, CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI AIUD a aprobat procedura de acordare a unor facilități fiscale.

Aceste facilităţi fiscale sunt sub forma anulării accesoriilor aferente obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2018, datorate bugetului local al Municipiului Aiud, conform O.G. nr. 6/2019privind instituirea unor facilitați fiscale.

Contribuabilii care intenționează să beneficieze de anularea accesoriilor/majorărilor de întârziere, în condițiile H.C.L. nr. 244/24.10.2019, se vor adresa Compartimentului Impozite şi taxe locale persoane juridice/Compartimentului Impozite şi taxe locale persoane fizice din cadrul Primăriei Municipiului Aiud – Direcția Economică.

Continue Reading

Actualitate

Traian Berbeceanu a acceptat o functie de prim-rang la varful Ministerului de Interne

Published

on

Traian-Berbeceanu

Cu Traian Berbeceanu „vor fi multe surprize” după susele unui PNL-ist.

Traian Berbeceanu a fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba intre 2005 si 2013, cand a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT. A stat în arest din 24 octombrie până in 26 noiembrie 2013, fiind acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei.

Ulterior, instanţa a stabilit că Berbeceanu a fost victima unei „marsavii judiciare”. Berbeceanu a fost achitat, în prima instanţă, in 2016.

Rareş Bogdan a anunţat încă din 15 octombrie că Traian Berbeceanu ar putea să facă parte din Guvernul Orban. „Vor fi multe surprize”, spunea atunci Bogdan.

Iată că ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat fostul comisar Traian Berbeceanu va deveni şeful său de cabinet.

În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror sef al DIICOT Alba) si Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu.

Experienţa chinuitoare din acea perioadă a fost redată de Traian Berbeceanu în cartea ”Radiografia unei marsavii judiciare”, informează aktual24.ro.

Continue Reading

Actualitate

Vrei să scapi de defecte vizibile? Spectaculos este cum se remediază totul. Invitat dr. Adrian Oancea, chirurg plastician

Published

on

Sculptor în carne vie

Nu există soluții miraculoase în medicină, există multă muncă. ”Sărăcia este o sursă de boală. Medicina este cea mai nobilă dintre arte, dintre profesii și a răpit Zeilor puterea de a da suferință. Dumnezeu ne-a dat nouă, medicilor, puterea de a învia oameni în doar patru minute”, a subliniat dr. Frențiu. Dr. Adrian Oancea, medic primar de chirurgie plastică și estetică, a fost șeful secției de chirurgie plastică și estetică din cadrul Spitalului Județean Alba și are o meserie grea și mai rară, pentru care s-a pregătit intens în centre universitare importante.

Dr. Oancea a ales această profesie intrând în clinica tatălui și a avut șansa să lucreze cu întemeietorul chirurgiei plastice din România. Dintr-un vis și o dorință puternică, a ajunsă să face ceea ce și-a dorit de mic. ”Chirurgia plastică este chirurgia frumuseții, dar este mult mai mult, este repararea defectelor. Lipsa țesutului apărut după accidente sau boli grave, când pe corpul pacientului rămâne o urmă mare, un defect, o lipsă de țesut, este ușor înlocuită prin chirurgie plastică.

Această specialitate este extrem de vastă și plecând de la o simplă plastie de piele se ajunge până la partea de microchirurgie, care este spectaculoasă tehnic. S-a ajuns astăzi la rezultate pe care nu le visam în urmă 25 – 30 de ani, când așa ceva părea de domeniul SF, iar acum au devenit o rutină”, a subliniat dr. Adrian Oancea.

Continue Reading
Advertisement
dec 8, 2019 - Du
Alba Iulia, RO
1°C
câțiva nori
câțiva nori
1 m/s, NV
100%
763.57 mmHg
dum12/08 lun12/09 mar12/10 mie12/11 joi12/12
câțiva nori
2/1°C
cer acoperit de nori
5/2°C
cer acoperit de nori
4/3°C
ploaie ușoară
3/1°C
cer acoperit de nori
3/2°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate

%d blogeri au apreciat: