Actualitate Administraţie Politică Real Risc Social 

Nereguli de Alba – urbanism haotic în Alba Iulia

Nereguli de Alba – urbanism haotic în Alba Iulia

real-risc-radu-roncea
daniel-zdranc
Problema parcărilor, a ridicărilor de maşini. Urbanism haotic? Blocuri între case. ‘Municipiul Alba Iulia este al lui Mircea Hava sau al nostru?’ Cum se face un PUZ într-un oraş? Dezbateri publice fără cetăţeni.
andrei-barbu-alba-iulia De ce se plăteşte aproape 200 euro pentru recuperarea maşinii ridicate când în alte oraşe această taxă nu se mai percepe?
Problema gazului metan în cartierul Dealul Furcilor.
Avem o Cetate foarte frumoasă dar din păcate sau din fericire nu stăm în Cetatea Alba Carolina iar problemele noastre rămân în curtea noastră. ”Municipiul Alba Iulia se reduce la Cetatea Alba Carolina şi nimic altceva. Nu avem cu ce altceva să ne lăudăm.” Prin ce se identifică urbanistic acest oraş? Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia are buget de 1 milion de euro, deci bani sunt. Din păcate ştrandul municipiului este în paragină si lipsa locurilor de parcare persistă. De ce sunt dezbaterile publice programate la ora 11 dimineaţa în Consiliul Local? Cartierul Miceşti aer o problema cu conducta de canalizare pentru ca nu îl pot utiliza în mod normal, fiind nevoie de supape de sens şi pompe. Tot în Miceşti există aceeaşi problemă a ţevii de gaz, a construcţiilor ‘legale’ pe sau lângă această conductă de medie presiune. Realizator: Radu Roncea Real Risc Televiziunea judeţului Alba www.facebook.com/albacarolinatv www.instagram.com/albacarolinatv O emisiune AlbaCarolinaTV 2018 Toate drepturile rezervate. Vezi şi:

Construcții alandala pe raza municipiului Alba Iulia

Referendum la Sebeş & Şefi de promoţie, la Real Risc

Related posts

5 Thoughts to “Nereguli de Alba – urbanism haotic în Alba Iulia”

 1. adolf

  Daca tot vorbiti de vapoare, nu numai in Dealul Furcilor se fac asa ceva ci si in MIcesti, Centru si in spate la Ampoi 3.
  Inteleg ca in cartierele noi asa e prevazut in urbanism dar in cartierele cu case pe un singur nivel sau doua, ce lsati sa se construiasca ditamai Titanice in saptele casei mele?
  O claca de pdl-isti, nu ca psd-istii ar fi mai buni dar in primarie e aceeasi claca de dupa revolutie, ii triaza doar moartea.

  1. Kilo

   Nui triaza nimeni ca vin altii tot asa ca ei. Pdl=pnl=psd

 2. sorina

  poate o sa ploua cu case la propriu, Doamne-fereste! bomba sub casa…cum dorm oamenii aia???

 3. Nelu

  Bravo lui Zdranc ca nu s-a dat cu gasca psdista a lui Dirzu sau a senatorului Breaz!
  Mi-e scarba de clasa politica din Alba. Toti o apa si un pamant.

 4. Psd=pdl Alba

  As spune ca psd-ul e de vina dar la noi psd ul are culoare portocalie

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: