Connect with us

Actualitate

Nevaccinații – o nouă specie de arieni și procesul de reeducare al libertății

Published

on

nevaccinatii o noua specie

Combaterea discriminării, drepturi și libertăți fundamentale.

În ultima perioadă asistăm la desfășurarea anumitor politici ce folosesc o anumită semanitcă, cuvinte ce incolulează în mentalul colectiv o anumită realitate.

De aici a apărut ideea certificatului verde digital – green pass – certificatul care deschide ușa. Acel certificat care-ți permite să circuli liber. Și de aici e începe discriminarea.

Dacă ești VERDE, vei putea circula LIBER, dacă nu ai acest certificat verde, în țările membre ale UE nu vei putea circula liber.

Acest certificat verde impune azi în anumite țări și alte restricții, care în viitorul apropiat vor fi aplicabile și în țara noastră.

Aceste restricții încalcă anumite drepturi și libertăți fundamentale iar STATUL devine un facilitator al acestor încălcări, în loc să creeze spațiul în care oamenii pot să-și desfășoare LIBER propriile drepturi pe care le au.

Declarația Universală a Drepturilor Omului: ”toți oamenii sunt născuți liberi”

Dar dacă NU au certificatul digital verde se mai pot numi ei ca fiind liberi?

Te naști liber dar nu trăiești, nu călătorești liber.

Milioane de români, ca să nu vorbim și de alte nații, au luptat pentru libertatea noastră, ca astăzi, o majoritate politică decide și rescrie libertatea pentru anumiți cetățeni.

Avertizării hidrologice, creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE PERICOL

Vom asista la spectacole și evenimente exclusiviste și care nu vor aparține anumitor minorități extrem de protejate ci a celor vaccinați.

Vorbim totuși de anumite drepturi fundamentale, nu de ceea ce a putut arunca pe gură președintele Biden: „Acum, regula este simplă: vaccinați-vă sau purtați mască până când vă vaccinați. Alegerea este a voastră.”

Dacă Sara, soția lui Avraam, a împărțit lumea în două iar azi asistăm cu durere la războiul purtat de urmașii lui Ismael și Isaac, lume se împarte din nou în două: vaccinații și nevaccinații.

Relaxarea COVID pare să fie o metodă, o strategie de marketing prin care se dorește atingerea anumitor obiective și nu pare a fi imaginea apusului pandemic.

Să fie un proces de reeducare al libertății? Ce urmează, știe Dumnezeu!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia