Connect with us

Actualitate

Noi renovări la Spitalul Județean

Published

on

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului județean a fost supus aprobării proiectul de hotărâre prin care secțiile de cardiologie și medicină internă vot avea parte de reparații capitale, urmând a fi renovate saloanele, holurile și băile, iar mobilierul va fi și el schimbat

Valoarea totală a celor două secții se va ridica la 2.685.000 de lei, dintrecare 600.000 de lei reprezintă contribuția companiei Transavia. Secția de Cardiologie are un număr total de 50 de paturi repartizate în două compartimente. Primul este o Unitate de Supraveghere și tratament acut al Cardiacului Critic, iar cel de al doilea este destinat pacienților ajunși în Spital în stare critică și specializați. Secția Interne are 44 de paturi pentru spitalizare continuă, dintre care 32 pentru interne și cîte 6 pentru compartimentul de Pneumologie și Compartimentul de Reumatologie. Termenul de execuție pentru renovarea celor două secții va fi de 16 luni, iar licitația va fi organizată în următoarea perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia