Connect with us

Administraţie

O nouă lansare în consultare publică „Ghidul solicitantului”

Published

on

POCA 2014-2020: Ghidul solicitantului pentru proiecte privind transparenţa în achiziţiile publice, în consultare până pe 8 aprilie

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capacitate Administrativă a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului nr. IP 5/2016 „Sprijin pentru creșterea transparenţei și responsabilităţii sistemului de achiziţii publice în vederea aplicării unitare a normelor și procedurilor de achiziţii publice și reducerea neregulilor în acest domeniu”, în cadrul obiectivului specific 1.4 „Creșterea transparenței și responsabilității sistemului de achiziții publice în vederea aplicării unitare a normelor și  procedurilor de achiziții publice și reducerea neregulilor în acest domeniu”.

În acest context, părțile interesate sunt invitate să se implice în procesul de consultare a ghidului, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea documentelor sunt așteptate, în formatul online pus la dispoziție de AM POCA, până la data de  8 aprilie 2016, orele 14.00.

Vor fi luate în considerare doar acele propuneri/sugestii/observații transmise în formatul solicitat.

Menționăm că documentele postate sunt în fază de proiect, aşadar pot suferi modificări în urma finalizării procedurii de consultare publică.

Programul Operațional Capacitate Administrativă PO CA 2014-2020 este cofinanţat din Fondul Social European (FSE), în cadrul obiectivului tematic nr. 11 „Consolidarea capacității instituționale a autorităților publice și a părților interesate și eficiența administrației publice”.

Gestionat de MDRAP, în calitate de Autoritate de Management, PO CA reprezintă continuarea Programului Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative (PO DCA) 2007-2013.

Programul finanțează proiecte ale administrației publice care urmăresc crearea unei administrații moderne, eficiente, servicii publice competitive, investiții și reglementări de calitate, procedure clare, simple și predictibile de funcționare și resurse umane profesionalizate, contribuind astfel la implementarea măsurilor de reformă și la atingerea obiectivelor Strategiei Europa 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia