Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

O singură primărie din județul Alba nu are contract de deszăpezire și nu poate încheia din cauza problemelor financiare.

Published

on

După cum știți acolo sunt niște probleme legate de partea financiară, fiind una dintre cele mai mici comune din țară cu un număr redus de locuitori, bugetul nu permite acest lucru.

 

Am avut o discuție cu Consiliul Județean Alba și am primit asigurări că tot ceea ce se va întâmpla în această iarnă va fi sprijinit în așa fel încât locuitorii să nu sufere.

Este vorba de comuna Ceru Băcăinți, una dintre cele mai depopulate din țară, în care locuiesc 270 de persoane, majoritatea vârstnici.

Totodată, mai avem două localități, Poiana Vadului și Doștat, care sunt la momentul de față în evaluarea procedurii de achiziție. În rest, toate primăriile de la nivelul județului, municipii, orașe, comune, sunt pregătite pentru iarnă”, a spus Dănuț Hălălai.

Prefectul de Alba adăugat că a cerut, alături de reprezentanții IPJ, ca toți primarii să fie foarte atenți la problemele care apar în această iarnă.

Prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit asigurări de la Consiliul Județean Alba că oamenii din Ceru Băcăinți nu vor suferi din cauza ninsorilor.

 

Levente Polgar impreuna cu Florentina Iofcea vor participa la Arctic Ultra 6633

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate