Connect with us

Actualitate

Obiceiurile culinare în Transilvania medievală

Published

on

Viaţa cotidiană din evul mediu transilvănean

În curtea Palatului Apor, a avut loc evenimentul organizat de Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, în cadrul proiectului cultural Gastronomia istorică între știință și reenactment. Despre obiceiurile culinare în Transilvania medievală.

Chef Mariana bistro Gavroche

Vizitatorii au avut ocazia să pătrundă în atmosfera medievală şi să observe, să guste la propriu din bucatele pregătite după reţete specifice epocii.

Cavalerii de Mulbach au  asigurat partea de reenactment la acest eveniment pentru publicul spectator.

Paella cu fructe de mare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe WhatsApp

Publicitate TV

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Actualitate

Social

Ultimele comentarii

Sănătate