Connect with us

Real Risc

Ohaba și oamenii ei

Published

on

Izvorul amintirilor cu pietre prețioase

La 44 ani de la terminarea clasei a VIII-a, absolvenți ai Școlii Gimnaziale Ohaba, au răspuns prezent la citirea catalogului.

La patru decenii de la absolvire, emoțiile i-au stăpânit pe elevii care au avut prilejul să se întâlnească, în aceeași clasă, cu diriginta și cu profesori care le-au îndrumat pașii în viață. Reîntoarcerea pe băncile școlii a fost un motiv de bucurie și sărbătoare. Foștii colegi au depănat amintiri, și-au povestit aventurile și situațiile prin care i-a purtat viața. O astfel de întâlnire s-a desfășurat pentru prima dată în comuna Ohaba. În urmă cu 44 de ani, Ohaba a fost o comună în care locuiau cel puțin 5000 de persoane și a ajuns, astăzi, să fie locuită de cel mult 500 de oameni. Ohaba se află la 19 km de Alba Iulia, iar o soluție pentru dezvoltarea zonei ar putea fi îmbunătățirea condițiilor de trai pentru cei care locuiesc, dar și pentru cei care vor să se întoarcă în satele din care au plecat.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia