Connect with us

Fapte şi Vorbe

Orașul renăscut din propria-i sare: Silviu Vințeler, primar Ocna Mureș și Corneliu Grozav, director sportiv

Published

on

Primăria cetățeanului: Ocna Mureș

La Ocna Mureș, gura lumii vorbește de bine activitatea primarului și a consiliului local. Orașul se află la o stare de normalitate și cu un ”viitor în care lucrurile vor sta și mai bine”, a declarat primarul orașului Ocna Mureș.

O prioritate sunt toate activitățile din oraș, investițiile, învățământul, sănătatea, sportul, etc. După ce s-a distrus tot ceea ce a fost rău dar și ceea ce s-a făcut bine, acum se investește în Ocna Mureș cu dorința de a se atinge și depăși nivelul stațiunii de odinioară, din perioada interbelică, când stațiunea balneoclimaterică se afla pe locul II național, cu un număr foarte mare de persoane care se tratau în baza balneară. În jurul băilor termale va lua ființă și un complex sportiv.

”Constructorul din Cluj este avansat în lucrări, cu aproximativ cinci luni, iar băile vor fi gata pe finalul anului viitor. Acele băi vor funcționa foarte bine”, a mai spus Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș. ”Nu am dispute cu consilierii locali, le explic și băbește, dacă trebuie, tot ceea ce se dorește de făcut în Ocna Mureș, nu am nimic de ascuns și nimeni nu se opune în realizarea lucrurilor bune pentru ocnamureșeni”, a subliniat Silviu Vințeler.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia