Connect with us

Actualitate

Paradoxul guvernării locale din Alba Iulia, deși în alianță, totuși în opoziție

Published

on

pnl-usr stp alba iulia

Este de-a dreptul hilară și tipică politicii dâmbovițene situația din CL Alba Iulia, în care, deși s-a stabilit inițial o alianță USR-PLUS-PNL,aceasta nu funcționează deloc la parametrii optimi, ci dimpotrivă, manifestă mari sincope și chiar rateuri în emanarea unor hotărâri sănătoase pentru cei mulți ai cetății.

Chiar la ultima ședință de CL, activiștii PNL, la unison, au votat împotriva dorinței primarului Pleșa de a contracta o casă de avocatură în bătălia juridică ce va urma cu vestita AIDA și fantasmagoricul STP, alimentate, de ani buni, de la bugetul cetății, cu sume demne de un burg german.

Judecătoria Turda dispune suspendarea provizorie a executării silite pornite împotriva Primăriei Turda. Întimat: STP S.A.

Iar la ședința anterioară, aceeași gască l-a contrat iarăși pe noul primar, obligându-l să continue, împotriva voinței sale, dezmățul pe banii albaiulienilor a AIDEI, secondată îndeaproape de STP Alba Iulia.

Nu este nevoie de prea multă agerime intelectuală pentru a desluși ițele acestui mecanism, care stoarce până la epuizare bugetul local al cetății, însă este paradoxal modul în care se consilierii PNL se poziționează împotriva primarului Pleșa la acest capitol, chiar dacă, aparent formează o alianță.

Citându-l pe Eminescu, din Scrisoarea a lll-a, se poate pune întrebarea, vizavi de atitudinea activiștilor PNL, din CL Alba Iulia :,, Ce-i mână pe ei în luptă, ce-a voit acel Apus?”… , apus din 27 sept.2020, dar care, spre uimirea tuturor, încă-și mai arată câte-o rază, tot mai pală.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia