Connect with us

Actualitate

Patronii magazinele din zona Pieţei Cetate, disperaţi

Published

on

INTRERUPERI-CURENT-ELECTRIC alba iulia

Lunga pauză de curent de astazi a făcut să ‘ardă’ minţile proprietarilor de magazine cu produse perisabile.

Nu ştim care sunt pierderile materiale şi financiare ale acestora dar ştim că au existat multi clienţi dezamîgiţi şi care au mers acasă cu sacoşele goale.
Lipsa energiei electrice a dus la imposibilitatea cântăririi produselor pe cântarele electrice şi implicit la refuzarea clienţilor de a fi serviţi. Adică la lipsa încasărilor cât şi a nemulţumirii clienţilor.

Magazinele mari (ex.Agras) sunt dotate cu generatoare cu nivel de zgomot redus, datorită carcasei insonorizate și a sistemelor de admisie și evacuare gaze cu dublu atenuator de zgomot şi care nu au fost afectate de aceasta întrerupere de curent electric.
Cu siguranţă sunt puţine magazine ce ar putea achiziţiona astfel de generatoare, fie datorită preţului mare sau datorită lipsei de amplasare a acestora.

Cum ar fi să vezi generatoarele amplasate stradal sau chiar în faţa uşii magazinelor, tocmai în “Smart City Alba Iulia” ?
După spusele proprietarilor de magazine, întreruperea de curent electric a durat mai mult de 60 de minute.

Ei, ce să faci? Se mai întâmplă şi la oraşe mari, ce să mai zicem atunci de “Cealaltă Capitală” ?

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia