Connect with us

Actualitate

Paul Voicu îşi face campanie electorală pe orice bucată de hârtie

Published

on

paul-voicu-alba

Dragi albaiulieni şi… oricine trece prin Zzzmart City Alba Iulia…

Dacă nu ştiţi cine e domnul viceprimar X cu atribuţii de primar, vă aducem noi, Primăria Alba Iulia, pe banii contribuabilor, că Paul Voicu e şi va fi de acum înainte pe orice bucăţic de hârtie ce va apărea undeva şi are măcar 1% ceva cu administraţia publică.

Vezi şi ALBA IULIA – ÎN SENS GIRATORIU

Săptămâna asta, o parte din cetăţenii albaiulieni au primit acasă o scrisoare de informare din partea Primăriei, prin care distinsul viceprimar îşi face o adevărată publicitate electorală.

Campanie electorală

Azi, cu ocazia evenimentului religios „Consacratio Episcopi msgn dr. Gergely Kovacs din Catedrala „Sf. Mihail”, traficul rutier este restricţionat, dar cu liber acces pentru cei ce au venit la acest evenimet, ne informează printr-un comunicat Primăria Alba Iulia.

Interesant este faptul că presa este informată de către Primăria Alba Iulia despre aceste restricţii, iar conducătorii auto, pasagerii auto şi ceilalţi ce văd permisele de liberă trecere din maşinile parcate la acest eveniment, sunt informaţi direct de însuşi domnul viceprimar cu atribuţii de primar.

Campanie electorală

După cum se vede în poză, e mai mare e fontul, caracterul scrisului pentru PAUL decăt fontul pentru evenimentul Consacratio Episcopi.

Băieţii zzzmart ştiu să-şi facă publicitate elecorală pe banii oraşului Zzmart!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia