Connect with us

Actualitate

PDL= partidul demagogiei locale. Gabriel Medrea, USR Alba si Daniel Zdrânc, PSD Alba

Published

on

Mutăm gunoiul de colo-colo

Transferarea gunoiului menajer de la Bărăbanț în cartierul Partoș a stârnit o adevărată controversă în rândul localnicilor și nu numai.

Legea le dă dreptate cetățenilor și spune că dacă un singur om este deranjat sau afectat de amenajarea unei platforme de depozitare a deșeurilor,atunci aceasta nu se poate construi.

Funcționarea platformei de la la Galda este amânată de niște nereguli care ne costă pe noi ca cetățenii. În momentul de față gunoiul din Alba este dus la Târgu-Jiu, la o distanță de 400 km dus-întors ceea ce implică niște costuri de transport mult mai ridicate.

Din 2015 până în prezent ne aflăm într-o criză a gunoaielor permanentă. În acest sens nu s-a făcut absolut nimic din partea conducerii Primăriei Alba înafara luării deciziei de a muta gunoiul dintr-o parte în alta, fără o soluționare de lungă durată a acestei probleme.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia