Connect with us

Actualitate

PEDEAPSĂ MAJORATĂ PENTRU AUREL RUGINOSU

Published

on

După ce un bărbat din satul Reciu a fost condamnat la 4 ani și patru luni de închisoare după ce și-a omorât soția în bătaie, Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa aplicată acestuia la 10 ani de închisoare, admițând astfel apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul formulat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba împotriva sentinţei penale nr. 60/2017 din 06.03.2017 pronunţată de Tribunalul Alba în dosar nr. 5375/107/2016, a desfiinţat în parte hotărârea atacată şi a majorat pedeapsa aplicată inculpatului R.A. de la 4 ani, 4 luni şi 20 zile închisoare la 10 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie prevăzută de art. 199 alin. (1) Cod penal raportat la art. 188 alin. (1) Cod penal (infracţiunea de omor)”, se arată într-un comunicat de presă trimis, joi, de Curtea de Apel Alba Iulia.

Pedeapsa inițială a fost redusă din cauza unor cumuli de fapte, așa cum declara în luna martie purtătorul de cuvânt al Tribunalului Alba.

Aurel Ruginosu şi-a omorât soţia în bătaie la mijlocul lunii octombrie 2016. Potrivit procurorilor, ”pe fondul unui conflict spontan”, inculpatul i-a aplicat victimei, în curte şi în casă, mai multe lovituri cu obiecte contondente, cauzându-i hemoragii interne şi externe consecutiv, care au dus la deces. Acesta a încercat mai apoi să-și ascundă fapta și să-și înmormânteze soția, dar fapta i-a fost descoperită. Vecinii spun că știau de situația din familia Ruginosu.

Termenul de judecată în acest dosar a avut loc miercuri, iar judecătorii au rămas în pronunțare

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia