Connect with us

Actualitate

Perchezitii BCCO la persoane banuite de trafic de droguri

Published

on

droguri alba iulia

10 percheziții domiciliare, în județul Alba, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Alba Iulia, au efectuat, în această dimineață, 10 percheziții domiciliare, în județul Alba, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea traficului de droguri de risc.

La data de 6 octombrie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T. Alba Iulia au efectuat 10 percheziții, toate în județul Alba (8 în Alba Iulia, una în Teiuș și una în Șard), la locații deținute de 8 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Din cercetări a rezultat faptul că, în anul 2020, 8 persoane ar fi procurat și deținut, în vederea vânzării, droguri de risc (cannabis) precum și substanțe cu efect psihoactiv.

Municipiul Aiud – Anunț încălzire

În urma perchezițiilor au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile a fi din categoria cu efect psihoactiv, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri.

vanzare droguri alba

Față de o persoană, Tribunalul Alba a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La activități au participat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

Și-a lovit soția și i s-a interzis 5 zile să se apropie de ea

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia