Connect with us

Actualitate

PNL-iștii au primit buletine de vot ”marcate” pentru Congresul PNL din București

Published

on

congres PNL Bucuresti 3

Oare să fi fost obligați cumva membrii PNL să voteze aripa Cîțu?

După căderea lui superman Cîțu, ”a guvernului meu”, au început să apară înformații și dezvăluiri din interiorul partidului aflat la guvernare, PNL.

Pe unul din grupurile de comunicare WhatsApp ale PNL-iștilor s-au postat fișierele de mai jos, cu oamenii susținuți de echipa câștigătoare a domnului Iohannis și a domnului Cîțu.

De ce Ion Dumitrel NU s-a vaccinat

Dacă vă uitați cu atenție, persoanele, candidații încercuiți sunt cei care fac parte din echipa PNL- aripa Cîțu.

Aceste încercuiri nu erau decât simple și clare indicații de vot.

Evident, nu înseamnă că primind acele buletine de vot cu acei candidați încercuiți, cei prezenți la congres au fost nevoiți să îi și voteze pe ”încercuiți”.

După numărarea voturilor, ”încercuiții” au ieșit la iveală…

Da, au fost tot felul de scandaluri create în rândul delegaților, adunate în jurul cabinelor de vot. Fie că cei din echipa lui Orban votează fără să tragă perdelele la cabinele de vot, fie că au intrat câte doi în cabina de vot sau alte și alte nereguli sesizate.

De ce nu poartă conducerea județului Alba mască la interior: Ion Dumitrel, Dan Popescu, Dumitru Fulea, Florin Roman, Claudiu Vasile Răcuci

Pe de altă parte, unele guri spun că după ce a început congresul PNL, după ce ”sala a fost numărată” și s-a constatat un număr mai mic de reprezentanți prezenți, s-au adus alți membrii PNL din anturajul lui Cîțu, aceștia nefiind verificați pe liste.

Florin Cîţu a obţinut 2.878 de voturi, ceea ce înseamnă 60,2%. Ludovic Orban a fost votat de 1.898 de membri, ceea ce înseamnă 39,7%.

Și nu mai spunem cum că, Congresul PNL s-a ținut cu 5.000 de oameni în București, în plină pandemie, eveniment organizat cu o rată de peste 3 la mie.

PNL amendat de Poliție pentru pentru congresul din 25-26 septembrie de la Romexpo. Printre cei fără mască au fost președintele Iohannis și Cîțu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia