Connect with us

Actualitate

Poliţia: Ce fac unii tineri la 15 ani în Blaj ?

Published

on

furt-mancare-blaj

Doi tineri din localitatea Blaj, prinşi de poliţişti după ce au furt de la o firmă

Polițiștii de investigaţii criminale i-au identificat pe doi tineri, de 15 şi 23 de ani, din Blaj, ca bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă reclamată poliţiei la data de 25 noiembrie 2017.

Se pare că în noaptea de 24/25 noiembrie 2017, cei doi ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin din Blaj şi ar fi sustras ţigări şi produse alimentare în valoare de 1.000 de lei.

Poliţiştii i-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat urmând ca azi, 2 februarie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

furt-blaj

furt-blaj

Tot ieri, 1 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Blaj, care, împreună cu un alt tânăr de 20 de ani, din Blaj, este bănuit de comiterea mai multor furturi.

hoti-blaj

Se pare că, în perioada octombrie 2017 – ianuarie 2018, cei doi tineri ar fi comis 5 furturi din societăţi comerciale, locuinţe şi garaje de unde ar fi sustras produse alimentare, produse accizabile şi scule electrice profesionale, în valoare totală de aproximativ 9.300 lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanelor bănuite de furturi şi pentru recuperarea prejudiciilor, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile susceptibile a proveni din furturi.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 2 februarie, tânărul reţinut să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Alexandru Sinea adus la Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj

 

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia