Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Poliţiştii din Alba au intervenit la 47 de evenimente, au aplicat aproape 150 de amenzi

Published

on

amenzi politia alba

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 47 de evenimente, au aplicat aproape 150 de amenzi şi au constatat 12 infracţiuni.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor continuă.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 33 de evenimente, din care 31 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 12 infracţiuni şi au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.595 lei, din care 13 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 132 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate în traficul rutier şi în pieţe, au fost confiscaţi 27 de brazi e Crăciun, material lemnos şi deşeuri feroase, în valoare totală de 4.235 lei.

Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 21 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.

Confiscate 47 de kilograme de articole pirotehnice şi 4,6 metri cubi de material lemnos!

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate