Connect with us

Actualitate

Povestea lui Dumnezeu în viața lui Irinel Ștefan

Published

on

„Nimeni nu a ajuns atât de jos încât să nu se mai poată ridica”

Anturajul și efectul de grup, l-au împins pe renumitul boxeur Irinel Ștefan să intre într-o altercație dintre două grupări rivale care s-a finalizat cu moartea a două persoane și să fie încarcerat în anul 1995.

După câțiva ani de detenție, opt la număr, acesta a simțit chemarea lui Dumnezeu și a cerut să fie dus la slujbele care se oficiau la capela Penitenciarului din Timișoara, unde trebuia să își ispășească pedeapsa de 18 ani pentru cele comise.

Biblia a fost cartea de căpătâi a acestuia, fiind cea care i-a schimbat modul de gândire și absolut tot ceea ce î-l înconjura, prin urmare l-a făcut să își schimbe și viața în întregime.

Irinel și-a scris povestea de viață și mai precis schimbarea prin care a trecut în penitenciar într -o carte care este dorită de oamenii care vor o schimbare în viața lor și își doresc să fie mai apropiați de Dumnezeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia