Connect with us

Actualitate

‘Prietenii lui Dorin Nistor se hrănesc din bugetul local’

Published

on

dorin nistor

Suplimentarea de fonduri pentru ‘firma de casă a PNL Alba – Elis Pavaje.’

Sebeșul, victima „cumetriilor” primarului Nistor

Au trecut aproape trei ani din mandatul primarului Dorin Nistor, mare lider al PNL, și descoperim tot mai multe „cumetrii”, tot mai mulți prieteni ai acestuia care se hrănesc din bugetul orașului și cărora le umflă conturile bancare cu orice prilej.

Ioan Anghel, președintele USR Sebeș, se declară revoltat de modul în care, pentru primarul Dorin Nistor, interesele pecuniare ale firmelor prietene se confundă cu interesul cetățeanului.

Concret, primarul Municipiului Sebeș a inițiat, în ultima ședință de Consiliu Local, un proiect prin care valoarea totală a investițiilor la Parcul Tineretului și reamenajarea Lacului ajunge la o sumă de peste 8 milioane lei. Mai exact, prin acest proiect se prevede o creștere a valorii investiției cu suma de 1.579.190 lei.

Vezi şi SEBEŞ: CAMPANIE ELECTORALĂ PE BANI PUBLICI!

Șmecheria onorabilului primar stă în modul prin care s-a făcut această suplimentare a fondurilor alocate pentru acele investiții. Mai exact, aceasta a fost făcută în cadrul rectificării bugetare, care mai cuprindea și alte alocări de sume de bani, pentru școli, spre exemplu, astfel încât consilierii locali să nu poată respinge proiectul. Prin acest „matrapazlâc procedural” primarul din Sebeș mai bagă niște bani în contul firmei de casă a PNL, Elis Pavaje.

Ca și cum nu ar fi de ajuns că mai toate contractele sunt cu dedicație, atribuite către firme prietene ale administrației, suntem acum în situația în care sumele cheltuite cu aceste contracte cresc, peste noapte, cu sume inexplicabil de mari.

„USR Sebeș susține programe de investiții și proiecte precum reamenajarea Parcului Tineretului și a Lacului, însă considerăm că aceste proiecte nu trebuie să fie o scuză și motiv pentru ca banul public să fie ”sifonat”, să fie cheltuit iresponsabil, doar pentru a satisface clientela de partid”, a declarat Ioan Anghel președinte USR Sebeș.

Comunicat de presă USR Sebeş.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia