Connect with us

Actualitate

Primăria Aiud: Anunţ concurs Administraţia Pieţei

Published

on

aiud job

Concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant, cu normă întreagă, funcţie contractuală de execuţie de referent.

Primăria Municipiului Aiud, județul Alba, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant, cu normă întreagă, funcţie contractuală de execuţie de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud.

Condiții de desfășurare ale concursului:

Proba scrisă: 31.03.2020, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I. C. Brătianu;

Interviul: 03.04.2020, ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 19.03.2020, ora 16:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Vezi şi Primăria Municipiului Aiud organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a trei posturi contractuale vacante

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0258 861310 interior 1013 /fax 0258 861280, e-mail: [email protected], precum și de pe site-ul instituției: www.aiud.ro. Persoana de contact: Dancea Stînea Anamaria Irina, consilier în cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia