Connect with us

Actualitate

Primăria Municipiului Aiud organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a trei posturi contractuale vacante

Published

on

aiud

Trei posturi contractuale vacante, cu nomă întreagă, la Primăria Municipiului Aiud.

– 2 funcții contractuale de execuţie de inspector de specialitate, grad IA din cadrul Compartimentului Proiecte, Prognoze, Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud;

– 1 funcție contractuală de execuție de inspector de specialitate, grad I din cadrul Compartimentului Proiecte, Prognoze, Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud.

Condiții de desfășurare ale concursului:

Proba scrisă: 30.03.2020, ora 10:00 – sediul Primăriei municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

Proba practică: 02.04.2020, ora 10:00 – sediul Primăriei municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

Interviul: 07.04.2020, ora 10:00 – sediul Primăriei municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 17.03.2020, ora 16:00la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0258 861310 interior 1013 /fax 0258 861280, e-mail: resurse@aiud.ro, precum și de pe site-ul instituției: www.aiud.ro. Persoana de contact: Cipcigan Patricia Tatiana, șef birou în cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia