Connect with us

Actualitate

Primarul Aiudului aduce lămuriri asupra situatiei actuale

Published

on

În contextul epidemiologic actual, primarul Municipiului Aiud, Oana Badea alături de viceprimarul Helga Lorincz și city managerul Liviu Florea, a susținut o conferință de presă cu ajutorul mijloacelor online pe tema măsurilor luate la nivel local ca masură de prevenție împotriva răsândirii virusului COVID-19.

Ordonanța militară nr.4 a impus autorităților locale măsuri de igienizare și sprijinire a prevenției, în acest sens Primăria Aiudului v-a pune în aplicare toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului.

Autoritățile locale roagă cetățenii municipiului Aiud să folosească soluțiile dezinfectante care vor fi montate în scările de bloc.

Spitalul Municipal Aiud joacă un rol important în combaterea epidemiei cu Coronavirus, de aceea autoritățile locale asigură că acesta este pregătit pentru a face față unei eventuale explozii de cazuri datorită resurselor de materiale medicale pe care le deține în prezent la care se vor adauga și altele.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia