Connect with us

Actualitate

Primarul Stremțului, își încurajează comunitatea

Published

on

Domnul Traian Ștefan Popa, transmite un mesaj de susținere cetățenilor Comunei Stremț cu privire la pandemia care a pus stăpânire pe România secolului XX.

Primarul îndeamnă cetățenii la respectarea măsurilor luate de către organele centrale și locale pentru prevenirea răspândirii COVID-19 care sunt luate doar în spijinul cetățeanului pentru a proteja sănătatea fiecăruia.

Primăria Comunei Stremț urmărește să diminueze cât mai mult posibil urmările acestui virus, ajutând persoanele care se află în imposibilitatea financiară sau din diferite motive cum ar fi vârsta nu pot face față de unele singure acestei pandemii.

Prim hotărâre de consiliu local, s-a decis acordarea unui număr de peste 25 de cetățeni ai comunei Stremț care suntre geu încercați în această perioadă, pe durata stării de urgență, suma de 35 de lei care constă în alimente de strictă necesitate cum sunt faina, mălai, ulei ,zahăr, gris , orez și altlee necesare traiului de zi cu zi.

La sediul magazinelor de pe raza comunei Stremț se găsesc declarații pe propria răspundere care sunt necesare la părăsirea domiciliului,pentru persoanele care nu au posibilitate de a le procura din alte surse.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia