Connect with us

Actualitate

Primarul Teiușului, vă informează

Published

on

Administrația locală din orașul Teiuș dorește să aducă la cunoștiința cetățenilor câteva măsuri care trebuiesc respectate pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Măsurile care au fost luate la nivel local ne sunt prezentate de către primarul Teiușului, domnul Mirel Hălălai. Acestea sunt :

  1. Suspendarea activității în piața agroalimentară din Teiuș. Primăria a pus la dispoziția cetățenilor, prin mijloacele media, date de contact cu privire la furnizorii locali de produse alimentare.
  2. Dezinfecția domeniului public . Primarul face apel la cetățenii orașului Teiuș de a evita parcarea autoturismelor pe domeniul public pentru ca dezinfecția să se poată efectua în condiții optime.
  3. Limitarea accesului în instituțiile publice de la nivelul orașului Teiuș.

Primaul Mirel Hăhălai, face apel către cețățeni să înțeleagă contextul epidemiologic actual, să nu părăsească domiciliul decât în situațiile de strictă necesitate. Cuvântul de ordine fiind STAȚIÎNCASĂ.

Cetățenii care au cunoștiință de persoanele vârstnice fără ajutor, sunt rugați să raporteze aceste cazuri la Primăria Orașului Teiuș la telefon : 0258.851.10, pe adresa de email a primăriei : [email protected], sau pe pagina de Facebook a primăriei pentru a se putea lua măsurile necesare.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia