Connect with us

Actualitate

Prmiăria Ciugud și-a mutat activitatea în on line

Published

on

Primăria Comunei Ciugud a luat o serie de măsuri pentru a preveni răspândirea virusului COVID -19, astfel încât a mutat întreaga activitate în mediul on-line, recomandând cetățenilor să interacționeze cu funcționarii publici doar prin serviciile publice digitalizate sau printr-o platformă dedicată (Platforma Cetățeanului). Instituția a implementat în ultimii ani numeroase soluții smart pentru digitalizarea serviciilor publice și pentru a oferi cetățenilor, on line, posibilitatea să obțină acte, să își plătească taxele și impozitele, să depună petiții și sesizări sau să solicite informații utile. De asemenea pe site-ul oficial www.primariaciugud.ro, Primăria Comunei Ciugud a deschis o secțiune specială de informare denumită „#Ciugud_RESPONSABIL – informații oficiale COVID – 19”.

„Ciugudul este de ani buni un promotor activ al conceptului Smart Village, prin care încercăm să spunem că digitalizarea serviciilor publice este o necesitate. Situația actuală ne arată că, din păcate, avem dreptate și administrația publică din România trebuie să implementeze rapid aceste soluții digitale pentru a putea rămâne oricând în contact cu cetățenii. Indiferent de situație, respectul față de cetățean înseamnă să NU îl mai punem pe drumuri inutile și să NU îl mai obligăm să stea la cozi la clasicele ghișee, ci să îi oferim servicii publice smart. Noi am înțeles asta și „la un click distanță” cetățeanul găsește tot ceea ce are nevoie în relația cu administrația locală din Ciugud, astfel încât să economisească timp prețios”, a spus Gheorghe Damian, primarul Comunei Ciugud.

Primăria Comunei Ciugud recomandă cetățenilor să evite deplasare la sediul instituției și să apeleze la serviciile publice digitalizate de pe site-ul instituției – www.primariaciugud.ro.

Cum poți rămâne în contact cu Primăria Ciugud ?

Rămâneți în contact cu noi ON LINE și folosiți serviciile publice digitale!

Pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/primariaciugud/

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia