Connect with us

Actualitate

Procurorul general, Augustin Lazăr la Alba Iulia

Published

on

Seminar la care au participat procurori și reprezentanți ai unor instituții cu care se colaborează în mod curent în activitatea de urmărire penală.

Procurorul general a menționat la Alba Iulia că spre deosebire de alte întâlniri de acest gen, a fost lărgită zona de infracționalitate avută în vedere, respectiv combaterea corupției și a conflictelor de interese, cu infracțiunile care afectează veniturile la bugetul statului — evaziune fiscală, contrabandă, spălare de bani.
El a menționat că, în cadrul seminarului, au fost prezentate spețe complexe, care au fost ‘lucrate’ împreună cu ofițerii poliției judiciare, cu cei de la Direcția de Investigare a Criminalității Economice (DICE),Direcția Generală Anticorupție (DGA), fiind prezentată maniera în care s-a cooperat eficient pentru obținerea unor rezultate bune.

Hava și consilierii PNL reclamați la DNA pentru abuz în serviciu

Directorul general al DGA, chestor de poliție Ioniță Alexandru Cătălin, a afirmat că extinderea obiectului acestei întâlniri ‘și la criminalitatea care afectează bugetul consolidat al statului nu înseamnă altceva decât sublinierea legăturii clare care există între acest tip de criminalitate și corupție’.

„Verde” pentru KRONOSPAN! A primit autorizaţia de marire a producţiei de formaldehidă

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia