Connect with us

Actualitate

Programe Naţionale de Sănătate Curative

Published

on

Casa de Asigurări de Sănătate Alba aduce la cunostinta publicului că derulează urmatoarele programe naţionale de sănătate curative:

1. Programul National de Oncologie
2. Programul National de Diabet Zaharat
3. Programul National de Ortopedie
4. Programul National de Hemofilie si Talasemie
5. Programul National de Boli Rare
6. Programul National de Post-transplant

De curand, Casa de Asigurari Alba, prin Director Executiv Matei Adela si dr.Gabriela Capriș – coordonatorul Programului de Hemofilie si Talasemie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia, au participat la conferinta „TRATAMENTE ȘI TEHNOLOGII INOVATOARE ÎN HEMOFILIE” organizata in Timisoara.

Programul a fost demarat cu scopul de a crea o comunitate care să facă schimb de informații și experiențe pe tema optimizării accesului pacienților la tratamente și tehnologii inovatoare.
În cadrul programului s-au organizeazat dezbateri la nivel național și regional și au fost disponibile instrumente digitale de promovare a informațiilor rezultate din schimburile de experiență către comunitatea medicală.

Angajaţii spitalului judeţean de urgenţă din Alba Iulia donează sânge!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia