Connect with us

Actualitate

Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat.

Published

on

Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba, începând de azi, 16 martie, programul cu publicul la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost suspendat.

Cererile și/sau a documentelor aferente acestora pot fi transmise pe adresa de email arme@ab.politiaromana.ro sau prin poștă, la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Alba, P-ța Ion I.C. Brătianu, nr. 1A, Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reiterează recomandarea adresată cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia