Connect with us

Actualitate

Programul Rabla, suplimentat cu tichete

Published

on

Programul Rabla Clasic a epuizat toate cele 13.000 de tichete electronice până la sfârșitul lunii iulie, astfel că acestea s-au suplimentat, conform declarației Cristianei Pașca Palmer

Programul „Rabla” funcționează foarte bine și este o premieră că toate cele 13.000 de tichete alocate anterior au fost epuizate. Începând de azi, am decis suplimentarea programului „Rabla Clasic” cu 4.000 de tichete și, din câte am înțeles, ritmul de alocare este de 15 tichete pe minut. Vom vedea dacă va urma, după această etapă, o nouă suplimentare, în funcție și de celelalte linii de finanțare deschise pentru „Rabla Plus” și pentru infrastructura destinată mașinilor electrice”, a menționat Pașca Palmer.

AFM a lansat „Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național” (cunoscut sub titulatura de Programul „Rabla”) pentru persoanele fizice în data de 14 iunie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia