Connect with us

Social

Proiecte și priorități pentru Galda de Jos

Published

on

Ce investiții urmează în Galda de Jos?

Galda de Jos continuă perioada de transformare într-o comună de nivel european. Cele 11 sate componente se dezvoltă constant, iar în această perioadă străbat o serie de transformări care vor îmbunătăți viața locuitorilor lor. Primarul comunei, Romulus Raica mizează pe o dezvoltare a localităților din punct de vedere economic, social și cultural și caută soluții practice pentru a facilita accesul investitorilor și al cetățenilor care își doresc să locuiască la sate, dar în condiții de oraș și foarte aproape de Alba Iulia.

Din venituri proprii sau prin atragerea de fonduri europene, la nivelul comunei au loc lucrări importante. Banii sunt folosiți chibzuit pentru modernizarea și asfaltarea drumurilor comunale, pentru sprijinirea învățământului, pentru reabilitarea căminelor culturale și cabinetelor medicale.

Potrivit declarației primarului Romulus Raica, sume mari din bugetul local vor fi canalizate și în anii următori pentru investiții care vor duce la dezvoltarea localităților componente.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia