Connect with us

Actualitate

Promisiunile electorale s-au împlinit: creștem Alba Iulia în buruieni de 1 metru

Published

on

crestem inmpreuna micesti alba iulia usr pnl alba iulia

”Binecuvântata” grădină urbană din exteriorul Cetății

Cine ar fi crezut că promisiunile electorale se vor implini în atât de scurt timp? Ce-i drept, sub o altă culoare: un verde pur românesc!

2,9 hectare de spații verzi, zone de relaxare…, spații de joacă pentru copii, ”amenajate” de Bunul Dumnezeu care a dat ploaie peste noi.

gradina alba iulia micesti urbana cetatea carolina
2,9 Ha -Grădina Urbană din Exteriorul Cetății

Dacă alții se plâng de inundații, de prăpădul apelor furioase în aval, în GRADINA URBANĂ din EXTERIORUL CETĂȚII, prăpădul apelor blânde a făcut să crească buruienile în liniște și pace la peste un metru în înălțime.

Profeția PNL-ului s-a împlinit!

Acele afişe informative și publicitare, care au fost plătite din banii albaiulienilor și care susţineau candidatura fostului viceprimar cu atribuții de primar – Paul Voicu, au prins viață!

Cu adevărat creștem împreună, alături de cele mai frumoase buruieni, în Cealaltă Capitală.

primaria alba iulia spatii versi gabriel plesa
Spații verzi în Alba Iulia 🙂

Pentru turiștii care ne vizitează în această perioadă, vă rugăm să nu uitați să vizitați un alt obiectiv turistic important: Grădina Urbană din Exteriorul Cetății . Nu știu pe căte hectare se întinde, dat fiind faptul că e în continuă creștere.

Dacă o să mai plouă mult iar autoritățile vor sta de ploaie, vom avea cu adevărat hectare de spații verzi, zone de relaxare pentru șerpi și spații de joacă pentru boschetari.

crestem inmpreuna micesti alba iulia usr pnl alba iulia
Creștem împreună…

Dacă tot e bășcălie, s-o ducem până la capăt: propun ca aceste spații verzi să fie închiriate cetățenilor pentru a-și face răsaduri. Ba o ceapă de grădină, ba o roșie naturală cu gust de eșapament, ba poate niște orez, dacă se tot anunță în continuare ploi!

UPDATE:

Următoarea zi, faptele se prezintă altfel!

iarba tunsa alba iulia curatenie

Mulțumim!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia